Kupujete mobitel – zalagaonica je najpovoljniji odabir 1

NAJPOVOLJNIJI IZBOR MOBITELA

U današnje doba moderne i brze komunikacije putem pametnih telefona, svi imaju najmanje jedan ili više mobitela. Mobiteli se koriste više nego ikada prije pa samim time i potreba za njima raste. Od djece i školaraca do odrasnih osoba i umirovljenika, nema dobne granice koje tržište mobitela nije objedinilo. Bilo da koristite mobitel kako bi se samo javili u nužnim situacijama, igrali igrice ili slušali muziku, ili ste napredni korisnik pametnih telefona koji koristi više aplikacija odjednom te mobitel koristi konstantno kroz dan za posao, mobitel je nešto što svima treba svaki dan!

Korisnici mobitela, najčešće kupuju mobitele kod teleoperatera ili službenih dobavljača, te ih plaćaju znatno više nego na slobodnom tržištu, a razlog tome najčešće je mnogućnost kupovanja mobitela na rate! Od sada, novi zapaikiran mobitel sa računom i garancijom, možete kupiti po cijenama koje su u slobodnoj prodaji i to na rate ili za gotovinu u našoj zalagaonici. Zašto bi plaćali više stotina pa i tisuća kuna mobitel, kada ga možete puno povoljnije kupit u zalagaonici!

U zalagaonici često će te naći rabljeni i ne tako star mobitel najpoznatijih svjetskih brendova po znatno nižim cijanama od tržišnih, najčešće dolaze sa garancijom i računom a kao posebnu pogodnost nudimo i kupnju rabljenih mobitela na rate! Najčešće u zalagaonici možete naći najpoznatie svjetske proizvođaće mobitela Samsung, Apple iPhone, HTC, Huawei ali i mnoge druge manje poznate brandove.

Sve rabljene telefone zalagaonica detaljno pregleda, počevši od poziva i poruka pa sve do interneta i kamere. Mobiteli koje prodaje zalagaonica, potpuno su ispravni i u dobrom ili odličnom stanju.

Posjetite naš web-shop i pogledajte ponudu mobilnih telefona tj. smartphone-a koje imamo u ponudi!